Udruge i pojedinci

Katarina Matković

Katarina je od prve osvojila mještane Zlarina svojim idejnim rješenjem logotipa Za Zlarin bez plastike. Nakon toga smo rado nastavili suradnju, tako da se Katarinin prepoznatljiv i živahan stil očituje na svim edukativnim i promotivnim materijalima inicijative. Brza i efikasna, Katarina je sve naše ideje pretvorila u prekrasna vizualna rješenja.

Cupup System

CupUp kao brand službeno postoji od 2016. utemeljen na višegodišnjem iskustvu suradnje i realizacije projekata s internacionalnim tvrtkama. Slijedeći primjer implementacije personaliziranih višekratnih perivih polipropilenskih (PP) čaša, koji se već čitavo desetljeće primjenjuje u zemljama Europe, CupUp System d.o.o. odlučio je ovaj ekološki i marketinški mobilan proizvod ponuditi hrvatskom tržištu kao jedina postojeća tvrtka ovoga formata. CupUp nije samo proizvod već i usluga i modus ekološki odgovornog poslovanja u kojem proizvod ispunjava dualnu funkciju marketinškog alata i predmeta koji se može višestruko koristiti, pritom značajno smanjujući količinu otpada koja nastaje kao kolateral uporabe jednokratnih proizvoda. CupUp čaše s našim logom prvi su višekratni proizvod kojeg smo uveli na Zlarin i poslali u povijest jednokratne plastične čaše.

Eko Luna

Možda ste se pitali gdje smo nabavili naše zgodne i praktične platnene torbe sa logom inicijative, odgovor je kod Eko Lune!

Terra Hub Croatia

Udruga TERRA HUB osnovana je krajem 2016. godine nakon zatvaranje ureda Programa UN-a za razvoj u Hrvatskoj, kao samostalna nezavisna organizacija s vizijom nastavka rada u području energija, okoliš i inovacije na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Koristeći svoja stručna znanja i iskustvo je u integriranom pristupu problemima i razvoju konkretnih niskougljičnih održivih rješenja za ljude i prirodu pokrenuli su i Adriatic Plastic Challenge 2018. godine, na kojem je naš tim osvojio prvo mjesto.